Snelle levering
Vanaf 3 modellen: Gratis verzending
Vrijblijvend Pre order plaatsen
06-14047414

Pre order modelauto's

Pre order modelauto’s: zo kan je er als eerste bij zijn.

Bij modelautozetten is pre order van modelauto’s tevens mogelijk. Dit betekent dat een klant een modelauto reeds kan bestellen vóórdat deze op de markt is verschenen. Dit is bijvoorbeeld het geval als een bepaald model op een bepaalde in de toekomst gelegen datum op de markt wordt verwacht, maar er reeds voor die tijd al reclame wordt gemaakt met dat model.

Zo werkt de pre order van modelauto’s .

Het is mogelijk om vrijblijvend een modelauto te ‘pre orderen’. De nadruk moet hierbij liggen op ‘vrijblijvend’. Je kan namelijk een pre order plaatsen voor een automodel dat nog niet op de markt is verschenen, terwijl je pas hoeft te betalen als het model daadwerkelijk leverbaar is. Op deze manier betaal je niet voor iets waarvan de verschijningsdatum nog niet volledig vast staat. Indien je kiest voor ‘overboeken per bank’ als betaal optie, krijg je een factuur die je kan betalen indien het model leverbaar is.

Bij welke modelauto’s is pre order mogelijk?

Deze vraag is relatief simpel te beantwoorden. Dit is namelijk in principe voor het gehele assortiment mogelijk. De modelauto’s van modelautozetten worden geproduceerd door verschillende fabrikanten, namelijk ottomobile, norev modelauto’s, welly modelauto en bburago modelauto’s GT-Spirit. Ook worden er verschillende (Duitse) merken aangeboden, zoals Audi, BMW, Mercedez-Benz, Porsche en Volkswagen. Voor al deze modellen kan dus een pre order geplaatst worden, waardoor je als eerste over dit model kunt beschikken als deze op de markt verschijnt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren