Mercedes-Benz

Mercedes-Benz heeft de auto min of meer uitgevonden. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in het merk Mercedes (1901) van Daimler-Motoren-Gesellschaft (1890 – 1926) en de Benz Patent-Motorwagen (1886) van Karl Benz. Die laatste wordt gezien als de allereerste auto met een verbrandingsmotor ooit. Mercedes-Benz is in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen de Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie.

Mercedes-Benz staat bekend om het bouwen van Luxe en snelle personenwagens! Wat auto's betreft ook van elke markt aanwezig. Denk hierbij aan Sedans, Stations, shooting brakes, Coupes, Sportwagens en Suv. Bekende modellen zijn de C-Klasse, E-Klasse, S-Klasse, G-Klasse, de SL en de sportieve varianten van AMG. Momenteel is Mercedes-Benz haar modellen deels elektrisch aan het bouwen, ook is er een elektrische model van Mercedes-Benz op de markt genaamd: EQC.

Modelautozetten heeft een zeer groot assortiment van 1/18 schaal Mercedes-Benz en is van alle bekende merken thuis! Wij bieden de volgende merken aan: AutoArt, GT-Spirit, iScale, MiniChamps, Norev, OttoMobile en Motorhelix. Voor de Mercedes-Benz liefhebber is dit een ideale site om rond te kijken en wie weet zit er voor jou wat leuks bij!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren