Snelle levering
Vanaf 3 modellen: Gratis verzending
Vrijblijvend Pre order plaatsen
06-14047414

Mercedes-Benz modelauto

Mercedes modelauto’s.

In het assortiment van modelautozetten worden tevens de mercedes modelauto aangeboden. Mercedes-Benz staat met name bekent om haar luxe en snelle personenauto’s. Zij hebben hierin een breed assortiment met veel verschillende modellen zoals Sedans, Stationwagons, sportwagens en SUV’s. Ook als modelauto bestaat er een ruim aanbod van Mercedes-Benz en deze modellen zijn vaak zeer geliefd.

De achtergrond van de mercedes modelauto.

Het bedrijf Mercedes-Benz is oorspronkelijk terug te voeren op het merk Mercedes (1901) van Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler (1890-1926) en de Benz Patent-Motorwagen (1886) van Karl Benz. Vervolgens is Mercedes-Benz ontstaan door middel van een fusie tussen de Daimler Motoren Gesellschaft en de firma Benz & Cie. Sindsdien hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Mercedes-Benz is haar modellen nu zelfs al deels elektrisch aan het bouwen. Ook is er een volledig elektrisch model genaamd EQC.

De Mercedes schaalmodellen.

Bekende modellen van Mercedes-Benz zijn de C-Klasse, E-Klasse, S-Klasse, G-Klasse, de SL en de sportieve varianten van AMG. Alle beschikbare modellen worden aangeboden in de schaal 1:18. Modellen van verschillende fabrikanten worden aangeboden, zoals ottomobile, norev modelauto's, welly modelauto en bburago modelauto's GT-Spirit. De Mercedes-Benz liefhebber kan dus zeker terecht bij het ruime aanbod op deze webpagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 47

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 47

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren