Snelle levering
Vanaf 3 modellen: Gratis verzending
Vrijblijvend Pre order plaatsen
06-14047414

BMW modelauto

De BMW modelauto.

De BMW modelauto is erg geliefde in de modelautowereld. Het automerk BMW is tot op heden hard aan het groeien en staat tegenwoordig bekend als een merk voor luxe en snelle auto’s. De nieuwe modellen zijn vaak voorzien van de meest moderne snufjes en ook wordt er gewerkt aan een volledig zelfrijdende auto. De ontwikkelingen staan dus zeker niet stil.

De BMW modelauto: de achtergrond.

Het automerk BMW is een afkorting voor Bayerische Motoren Werke. Dit automerk is oorspronkelijk in het jaar 1916 opgericht door Karl Friedrich Rapp. In eerste instantie was BMW echter met name actief in de handel van vliegtuigmotoren. In 1922 kwam BMW in handen van Bayerische Flugzeug Werke en vanaf 1928 produceert BWM ook auto’s. Als officiële oprichtingsdatum wordt 1916 beschouwd. Sindsdien staat de producties van BWM (model)auto’s in de lift, zowel in hoeveelheid als in populariteit.

De BMW schaalmodellen.

Deze grote diversiteit is ook terug te vinden in de BMW schaalmodellen 1:18. De volgende Sedans zijn beschikbaar: de 2 Serie, 3 Serie, 4 Serie, 5 Serie, 6 Serie, 7 Serie en de 8 Serie. De Tourings van BMW zijn verkrijgbaar in de 3 Serie en de 5 Serie. De SUV modellen zijn: X1, X2, X3, X4, X5, X6 en de X7. De BMW modellen zijn ook veelvuldig verkrijgbaar, namelijk de M2, M3, M4, M5, M6, M8, X3M, X4M, X5M, X6M en de X7M. De modelauto BMW wordt geleverd door verschillende fabrikanten, zoals ottomobile, norev modelauto’s, welly modelauto en bburago modelauto’s GT-spirit. Het aanbod van de BMW modelauto is dus zeer divers en is erg aantrekkelijk voor de BMW liefhebber.  

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Kyosho BMW X7 Blue
    € 159,95
  2. GT-Spirit BMW M4 CSL
    € 99,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren