Snelle levering
Vanaf 3 modellen: Gratis verzending
Vrijblijvend Pre order plaatsen
06-14047414

Nieuw binnen modelauto's

De nieuw binnen gekomen modellen vind je hier.

Op deze pagina kan je de modellen vinden die nieuw zijn binnen gekomen. Het aanbod van modelautozetten is zeer divers en wordt continu geactualiseerd. Er worden voortdurend nieuwe modellen aan het aanbod toegevoegd. Op deze manier wordt gepoogd te bewerkstelligen dat er voor ieder wat wils kan worden aangeboden, voor zowel een klein als een groter budget en zowel voor de hobbyist als de echte verzamelaar.

Het aanbod van nieuw binnen gekomen modellen

Alle modellen die nieuw in het assortiment komen kunnen van verschillende fabrikanten afkomstig zijn. Het kan hierbij gaan om de fabrikanten ottomobile, norev modelauto’s, welly modelauto en bburago modelauto’s GT-Spirit. Daarnaast zijn modellen van verschillende merken beschikbaar, waaronder Audi, BMW, Mercediz-Benz, Porsche en Volkswagen. Het gaat hierbij wel alleen om Duitse automerken, omdat dit de modellen zijn waar modelautozetten.nl zich op richt. Op deze manier word je makkelijk op de hoogte gehouden van de nieuwste uitbreidingen van het assortiment.

De levering van deze nieuwe modellen

Al deze modellen zijn op voorraad en zijn direct leverbaar. Daarnaast hebben zij ook daadwerkelijk een snelle levering. Indien er een model tussen zit die je aandacht trekt, is het veelal direct mogelijk om dit model aan te schaffen en op korte termijn in huis te hebben. Neem daarom eens een kijkje tussen deze nieuwste modellen in het assortiment.

Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Norev Opel Astra GSi 1991 Red
    € 69,90
  2. GT-Spirit LBWK F50 2013 WHITE
    € 99,95
  3. GT-Spirit BMW M4 CSL
    € 99,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren