Snelle levering
Vanaf 3 modellen: Gratis verzending
Vrijblijvend Pre order plaatsen
06-14047414

Audi modelauto

Audi schaalmodellen.

De Audi schaalmodellen 1:18 is één van de categorieën modelauto’s die worden aangeboden op modelautozetten.nl. Op deze pagina staan alle beschikbare Audi schaalmodellen. Waar de Audi een gewilde auto is om in te rijden, is het ook zeker een gewild automerk in de automodellenwereld. Als Audi-liefhebber kan je op deze pagina het aanbod in Audi schaalmodellen 1:18 aanschouwen.

De achtergrond van Audi schaalmodellen.

Het automerk ‘Audi’ is in 1909 opgericht door August Horch, een voormalig werknemer bij Mercedes-Benz. De term Audi komt voort uit het feit dat de achternaam van de oprichter, namelijk ‘Horch’, in het Latijn ‘Audi’ betekent. De hoofdvestiging van Audi bevindt zich in Duitsland, meer specifiek in Ingolstadt.

Het aanbod .

Het Audi schaalmodel wordt door verschillende fabrikanten aangeleverd, namelijk ottomobile, norev modelauto's, welly modelauto en bburago modelauto's GT-Spirit. Naast de ‘normale’ Audi, worden tevens de S en RS modellen aangeboden. De S modellen hebben veelal een meer sportieve uitstraling en de RS serie onderscheidt zich met de stoere uitstraling. De modellen zijn erg gedetailleerd, maar de prijsklasse voor deze modellen ligt in het algemeen wel wat hoger dan bij modellen van andere automerken. Het aanbod in deze categorie is dus vrij uitgebreid en biedt veel keuze.

Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. GT-Spirit Audi RS6 GTO Concept 40 Years of quattro 2020
    Nu slechts € 89,95 Regular Price € 99,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren