Snelle levering
Vanaf 3 modellen: Gratis verzending
Vrijblijvend Pre order plaatsen
06-14047414

Volkswagen modelauto

De modelauto Volkswagen.

De modelauto Volkswagen is, net als de daadwerkelijke auto’s, erg populair. Met twee modellen kan gezegd worden dat Volkswagen behoort bij de ranglijst van meest verkochte auto’s ter wereld te allen tijde, namelijk met de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf. Volkswagen is met name actief in het produceren van personenauto’s en lichte bedrijfswagen, maar in sommige delen van de wereld is zij ook actief bij de productie van vrachtwagens.

De achtergrond van de modelauto Volkswagen.

Het automerk Volkswagen is opgericht in 28 mei 1937. De meest prominente personen bij de oprichting van dit bedrijf zijn Ferdinend Porsche (de oprichter van het automerk Porsche) en de Joodse ingenieur Josef Ganz. Dit automerk heeft een rol gespeeld bij het ontwikkelen van voertuigen tijdens de Tweede Wereldoorlog en daarna is het uitgegroeid tot een groot internationaal concern. Nu speelt Volkswagen een prominente rol op de markt, waarbij de Volkswagen Golf toch wel één van de meeste bekende modellen is.

De schaalmodellen van Volkswagen.

Modelautozetten biedt Volkswagen schaalmodellen aan op de schaal van 1:18. Deze modellen zijn afkomstig van verschillende fabrikanten, namelijk ottomobile, norev modelauto's, welly modelauto en bburago modelauto's GT-Spirit. Zowel voor de verzamelaar als voor de hobbyist kan een automodel Volkswagen interessant zijn. Neem daarom zeker eens een kijkje tussen de modelauto’s van Volkswagen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren