Snelle levering
Vanaf 3 modellen: Gratis verzending
Vrijblijvend Pre order plaatsen
06-14047414

Welkom

Welkom

Welkom op de eerste blog van ModelautoZetten.

Graag stel ik me voor in deze blog. Mijn naam is Davy Franken en ik kom uit Zetten. Sinds dat ik een jaar of 12 was ben ik begonnen met het sparen van modelauto’s op de schaal 1:18.

Wie kent dat niet dat al z'n spaarcenten op gaan naar dat ene Bburago of Maisto model. Na een paar jaar een grote collectie gespaard te hebben van Bburago en Maisto modellen vond ik het tijd om een break in te lassen. Er waren op dat moment andere zaken belangrijker dan het sparen van modelauto’s. Ik heb toen een jaar of 2 geen nieuwe modellen meer gekocht, wel altijd het nieuws gevolgd wat er allemaal gebeurde in de wereld van de modelauto’s. Op een gegeven moment had ik van mijn toenmalige vriendin op mijn verjaardag een Formule 1 auto gekregen van Minichamps.

Toen begon het weer te jeuken. Ik heb altijd een grote liefde gehad voor Mercedes-Benz, daarna kocht ik de Mercedes-Benz SLS van Minichamps.

Mijn grote passie was weer helemaal terug, maar dit keer had ik de keuze gemaakt om alleen maar de duurdere versies te gaan sparen. De AutoArts, Minichamps, GT-Spirit en de duurdere lijn van Norev. Binnen een mum van  tijd had ik een steeds grotere collectie. Dit keer dan wel wat specifieker dan voorheen. Op dit moment heb ik zo 100 modellen waarvan misschien 10 a 15 modellen niet van Duitse autofabrikanten zijn.

Het pronkstuk in mij prive collectie is toch wel de AutoArt Mercedes-Benz S63 AMG.

Aan het eind van 2016 ben ik begonnen met ModelautoZetten. Ik wil graag doormiddel van de webshop als de blog meer laten zien  van de modelauto's.

Wat kan je komende maanden allemaal verwachten op de blog.

Reviews, how to do, e.v.t. andere schrijvers met een passie en meer.