Snelle levering
Vanaf 3 modellen: Gratis verzending
Vrijblijvend Pre order plaatsen
06-14047414

Op bezoek bij!

Op bezoek bij!

Welkom bij een nieuwe blog van Modelauto Zetten. Dit is een nieuwe serie in de blog “Op Bezoek Bij”, we gaan in deze serie langs bij mensen die dezelfde passie hebben als ik met Modelauto’s.

In de eerste aflevering van deze serie ben ik naar Varun Metselaar gereden in het hoge noorden, om te horen over de passie van hem.


Voorstel ronde.

Hallo mijn naam is Varun Metselaar en ben 35 lentes jong. Ik heb een Fulltime job en daarnaast een passie voor Modelauto’s Eigenlijk meer voor voertuigen waar een fossiele verbrandingsmotor in zit. Het maakt niet uit of het 2 of 4 wielen heeft, als het maar snel en luxe is. Via onze ouders zijn met elkaar in contact gekomen. Daaruit is een vriendschap ontstaan. Doordat we samen een passie voor auto’s/schaalmodellen hebben, delen we bepalen zaken omtrent de automotive wereld. En bellen we regelmatig met elkaar, om over de nieuwste modellen te praten. Door Davy ben ik ook in contact gekomen met ModelautoZetten. Als ik opzoek ben naar een bepaald model, leg ik het bij ModelautoZetten neer en zij nemen contact met mij op als ze desbetreffende model kunnen leveren.

De Passie.

Als kind had ik het al , het gevoel “auto’s” Samen met mijn moeder naar de kinderboerderij, mijn moeder de lammetjes knuffelen en ik buiten op het parkeerterrein naar auto’s’ kijken. Het was zo erg dat ik als kind het type auto kon raden aan de schaduw. Dat gevoel is altijd bij mijn gebleven dat tot dag van vandaag en als ik op een grote autobeurs loop nog steeds het zelfde gevoel in mijn buik als 30 jaar terug op de parkeerplek bij de kinderboerderij. Als we met de familie naar Zwitserland gingen, moesten ze altijd extra goed opletten als we pauze hielden op de parkeerplaats. Daar stonden altijd de mooiste auto’s en dan waren ze me vaak kwijt. In Zwitserland heb je van die bochtige wegen door en over de bergen. Het liefste zat ik aan het einde van de tunnel om het geluid te kunnen horen van de atmosferisch motoren.. De geluidsbeleving was vroeger beter dan nu. Door de modelauto’s is het genieten van mooie auto’s bereikbaarder geworden. Toen heb ik de keus gemaakt om modelauto’s te sparen in de schaal 1:18. Ik heb nooit een favoriet merk gehad maar meer van wat ik mooi vind, vind ik mooi. Daarom heb ik een diverse collectie. Als ik 2 merken zou moeten zeggen dan, Porsche en BMW.

Collectie.

Zoals veel jongeren ben ik begonnen met Ferrari ’s, Lamborghini’s van de goedkopere merken. Naar mate dat ik ouder werd is het niveau van de collectie ook hoger. De passie naar de luxere schaalmodellen is hierin terug te vinden. De meeste Ferrari ’s, Lamborghini’s zijn veranderd naar sedans en limousines van de luxere merken. Daarbij is er ook een verschuiving geweest van fabrikanten. De tientallen Maisto en Bburago modellen zijn veranderd naar de Autoarts Kysoho, Top Marques, Minichamps en Iscale modellen. Het mooiste model wat ik heb is de Aston Martin 0ne-77. Het mooiste van de auto vind ik het lijnenspel. Het concept van de auto heb ik toen op National Geographic gezien, waardoor ik de auto meer ben gaan waarderen en deze in de collectie wilde hebben. Het is het vlaggenschip van de collectie. Als ik nog een modelauto zou mogen toevoegen dan zou het een Autoart Koenigsegg zijn. Dit komt meer door de achterliggende filosofie van het merk.


Na een middag samen te praten over onze gezamenlijke hobby ,ben ik weer huiswaarts gereden.
Dit was de eerste aflevering van de nieuwe serie “Op bezoek bij”.

Binnenkort weer een nieuwe aflevering.

Vind je het leuk een leuke serie en wil jij ook graag verhaal vertellen stuur een mail naar: info@modelautozetten.nl . Wie weet lees je hier je verhaal terug!


Hier nog wat foto’s van de collectie van Varun.