Snelle levering
Vanaf 3 modellen: Gratis verzending
Vrijblijvend Pre order plaatsen
06-14047414

Autosalon Genève 2018

Autosalon Genève 2018

Welkom bij de blog over de autosalon in Genève.In deze blog een fotoverslag van de mooiste automodellen van Autosalon van Genève.


Na de vorige beurs in september in Frankfurt. Hadden we nu samen besloten om naar Genève te gaan. De eerste grote beurs van het nieuwe jaar. We hadden de datum al vast staan 12 maart. Alleen de vraag hoe gaan we? Na veel wikken en wegen hadden we besloten om te vliegen. We vliegen in de ochtend heen en in de avond terug. We hadden ook wat chauffeurs geregeld voor het vervoer.


Om 4 uur ging de wekker, we vlogen om 0730 dus wilde er rond 0600 zijn. Na een klein uurtje rijden waren we aangekomen op Schiphol. We hadden al van te voren in gecheckt dus konden zo door lopen. Na een goede 1,5 uur vliegen waren we in Genève. We hadden al een plan gemaakt wat we eerst wilde zien. Na 10 minuten lopen waren we bij de beurs

Hieronder een foto impressie van de beurs.
Hennessey PAL ABT Huayra Zonda Na een dag lopen zijn we begin de avond weer terug gevlogen naar Nederland. Aangekomen in Nederland, zijn wij benieuwd wat jullie de mooiste auto van de beurs vinden. Laat het in de comments achter.