Snelle levering
Vanaf 3 modellen: Gratis verzending
Vrijblijvend Pre order plaatsen
06-14047414

Over ons

Modelauto Zetten bestaat sinds 2016, ontstaan uit een passie voor modelauto’s. Vanaf mijn jonge jaren heb ik een passie gehad voor modelauto’s. Wie droomde niet als klein kind over een supercar? Een waarin je jezelf later graag zou zien rijden. Helaas is en zal het altijd een droom blijven voor velen onder ons. Gelukkig hebben we modelauto’s, zo wordt de droom toch wat meer werkelijkheid.

In de jaren dat ik aan het verzamelen ben, heb ik gemerkt dat de modelauto’s niet bekend zijn bij het grote publiek. Hier willen wij als Modelauto Zetten verandering in brengen! Met een toegankelijke website met voor elk budget wat wils. Er zijn duizenden modelauto's te koop, tientallen automerken vertaald naar een miniatuurweergave. Omdat er zoveel mogelijk is in de wereld van modelauto’s richt Modelauto Zetten zich alleen op Duitse modellen in schaal 1:18. Bij ons vind je de mooiste modellen van onder andere Mercedes, Audi, Porsche en BMW.

Wij hopen bij het zien van onze site, dat uw droomauto dichterbij komt. Om te beginnen in de kast. Mist u een model, heeft u een vraag of wilt u gewoon nader met ons kennis maken? Ideeën en vragen zijn welkom, neem gerust contact op.

Tot snel!


Met vriendelijke groet,

Modelauto Zetten.